fbpx

Privacyverklaring

in het kort

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Crejat, de nieuwe academie verwerkt uw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Crejat verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van je betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

In de administratie van Crejat
Personalia, adres, telefoonnummer, e-mailadres > 5 jaar > Om terug te kunnen vinden welke opleiding/cursus/workshop iemand bij ons heeft gevolgd wanneer er een nieuwe inschrijving komt van diegene.
Bankrekeningnummer > 1 jaar > Bij niet direct inschrijven voor een nieuwe opleiding/cursus/workshop hebben wij deze niet meer nodig.

Op de website van Crejat
Personalia, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer > 3 jaar > je account met alle bijbehorende gegevens worden na 3 jaar geen student meer te zijn bij Crejat, verwijderd. Je hebt ten alle tijden de mogelijkheid zelf je account te verwijderen.

Nieuwsbrief
E-mailadres > Wij verwijderen je e-mail adres niet, maar je kan zich hiervoor zelf uitschrijven op elk gewenst moment.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Crejat verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Crejat gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Crejat gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij je eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Crejat maakt gebruik van cookies voor Google Analytics. De opties voor het delen van informatie is uitgezet, ip adressen worden geanonimiseerd en we hebben een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten. Daarmee voldoen we aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.
Deze gegevens worden enkel gedeeld met onze webdesigner die de gegevens inkijkt en voor ons analyseert.

U kunt zich afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je account op de website van Crejat kan j zelf verwijderen. Je e-mailadres die we gebruiken voor de nieuwsbrief kan je verwijderen door je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar administratie@crejat.nl.

Crejat wil u er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Crejat neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via administratie@crejat.nl