Kunstacademie voor volwassenen

Kom ook naar de open dagen van Crejat! Je krijgt een goede indruk van Crejat en de opleidingen, cursussen en workshops die Crejat aanbiedt.
Er is altijd een extra tentoonstelling van een opleiding en er zijn diverse docenten aanwezig die je alles kunnen vertellen over de inhoud van de lessen.

Open dagen en Exposities bij Crejat

Kennismakingsdag bij Crejat + Gratis Workshops + Nieuwjaarsborrel

ZATERDAG 18 JANUARI 2020 van 13.00-16.00 uur

 

Crejat wil op zaterdag 18 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur onze bezoekers de gelegenheid geven in een workshop kennis te laten maken met onze manier van werken. Zowel studenten van Crejat als geïnteresseerden van buitenaf zijn van harte welkom.

 

13.00-14.00 KERAMIEK
14.00-15.00 DRUKTECHNIEK
15.00-16.00 KUNSTKIJKEN

 

Ben jij op zoek naar een parttime kunstzinnige opleiding die je verder brengt dan de doorsnee cursus.
Wij dagen je uit jouw kunstzinnige grenzen te ontdekken en te verleggen. Stap uit je comfortzone en kom naar de open dag van Crejat, en ontdek hoe jij in onze ruime ateliers, met gelijkgezinde mensen onder onze deskundige leiding, niet alleen mooie schilderijen en beelden kunt maken maar ook die volgende stap in je ontwikkeling kunt zetten! Vind jouw eigen beeldtaal en handschrift. Zowel voor beginners als gevorderden.

 

Kom langs en laat je informeren naar de mogelijkheden en maak kennis met de docenten en bekijk de werkplekken.

Exposities van Crejat "Buiten de deur"

Bij alle tentoonstellingen zullen regelmatig docenten en cursisten aanwezig zijn om je rond te leiden en te informeren over Crejat.

Exposities Crejat